A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Податкова інспекція інформує!

Дата: 28.09.2021 15:58
Кількість переглядів: 1688

 

                                                                 ОГОЛОШЕННЯ!

 

Олешківська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  повідомляє, що згідно з вимогами ст. 59 Податкового Кодексу України, податкова вимога надсилається тільки на суму боргу, що перевищує 180 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (на сьогодні – це 3060 гривень). Саме з податкової вимоги платник податків має можливість дізнатися про факт виникнення грошового зобов’язання. Тобто, платники із сумами боргу до 3060 гривень, які не отримали податкової вимоги, можуть навіть і не знати про його наявність та накопичувати борг за рахунок штрафних санкцій, які застосовуються за несвоєчасну сплату податків та пені. 

Аби не відчувати на собі дієвість заходів стягнення, вжиття яких передбачене законодавчими актами, Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників самостійно стежити за наявністю чи відсутністю боргу та своєчасно сплачувати визначені суми податкових зобов’язань.

Про наявний борг можна дізнатись за допомогою електронного кабінету платника податків, або звернутись до  Олешківської  ДПІ за адресою м. Олешки, вул. Пароходна (Енгельса), 32.  Режим роботи Пн.-Чт. з 8.00 год. до 17.00 год. перерва з 12-00 год. до 12-45 год.  Пт. 8.00 год. – 15.45 год.                              Телефони для довідок: 0(5542) 2-21-61, моб. 0995320390 (в робочий час)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь