A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Податкова інформує! На Херсонщині 78% бізнесменів звітують онлайн

Дата: 15.09.2021 11:11
Кількість переглядів: 748

На Херсонщині 78% бізнесменів звітують онлайн

 

Станом на 01.09.2021 платники Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі засобами е-mail вже надали 269134 звітних документів. Це складає 78% від загальної кількості прийнятої фахівцями центрів обслуговування платників звітності (344930 звітів).

При цьому, переваги електронного звітування оцінили понад 91% юридичних осіб, які спрямували до податкової служби декларації онлайн. Серед підприємців цей показник є меншим і складає 67,7%.

Для бізнесменів, які ще не долучилися до надання е-звітності, фахівці Центрів обслуговування платників податкової служби Херсонщини проводять тренінги. Під час занять представники суб’єктів господарювання отримують практичні навички по використанню відповідного програмного забезпечення. Згодом, вже самостійно та в будь-якому зручному місці підприємці мають можливість закріпити отримані знання та на практиці оцінити беззаперечні переваги звітування в електронному вигляді.

Податкове відомство Херсонщини нагадує, що подання е-звітності економить час і кошти платників податків. У е-декларантів немає потреби відстежувати оновлення бланків звітності та придбавати їх, адже програма самостійно оновлює формати подання документів. Всі звіти автоматично перевіряються на наявність арифметичних помилок та описок. Декларанти отримують підтвердження доставки звітності.

Варто додати, що для подання звітних документів в електронному вигляді необхідно отримати ключ електронного цифрового підпису в будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Більш детальна інформація – в Центрах обслуговування платників, за телефоном 0800 501 007 або за посиланням: https://acskidd.gov.ua.

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь