A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ювілейна громада
Херсонська область, Херсонський район

Проекти рішення сесії №Проект рішення сесії «Проект рішення сесії»

Кількість переглядів: 197
Скликання: VIII скликання
Сесія: XV
Тип документу: Проекти рішення сесії
Дата: 04.11.2021
Автор: Проект рішення XV сесії
Номер документу: Проект рішення сесії
Назва документу: Проект рішення сесії
Прикріплені файли:
  1. Про прийняття об?єктів критичної інфраструктури до комунальної власності Ювілейної територіальної громади (0.05 МБ)
  2. Про внесення змін до штатного розпису Щасливського ЗЗСО І-ІІІ ст Ювілейної сільської ради (0.04 МБ)
  3. Про внесення змін до рішення ХШ сесії УШ скликання від 16.09.2021 року № 553 « Про затвердження Програми « Розвиток охорони здоров’я « Ювілейної сільської ради на 2021 рік» (0.05 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення ІІІ сесії восьмого скликання від 23.12.2020 р.№ 70 «Про сільський бюджет Ювілейної територіальної громади на 2021 рік» (0.05 МБ)
  5. Про затвердження Положення про інспектора з благоустрою виконавчого комітету Ювілейної сільської ради та документів, що регулюють його діяльність (0.11 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки, в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.05 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  8. Про затвердження в оренду технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва (0.05 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду (0.05 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку детального плану території (0.05 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО шляхом поділу (0.04 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) (0.05 МБ)
  17. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) (0.04 МБ)
  18. Про передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.04 МБ)
  19. Про визначення Переліку земельних ділянок право оренди яких виставлятиметься на земельних торгах та про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельні ділянки для продажу права оренди них на земельних торгах у формі аукціону (0.05 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, без зміни цільового призначення, в оренду (0.05 МБ)
  33. Про укладення додаткової угоди до договору оренди землі (0.05 МБ)
  34. Про погодження надання земельних ділянок проектних польових доріг в оренду ПП «Дніпро-А-Агро» (0.05 МБ)
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства в оренду гр. Білецькому Олександру Володимировичу (0.05 МБ)
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для городництва в оренду гр. Амоян Рустаму Ігіті (0.05 МБ)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.05 МБ)
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки частки (пай)в натурі (на місцевості), в оренду (0.05 МБ)
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки частки (пай)в натурі (на місцевості), у власність (0.05 МБ)
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки частки (пай)в натурі (на місцевості), у власність (0.05 МБ)
  41. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Ювілейної сільської ради на 2022 рік та плану-графіку здійснення відстеження результативності діючих рег (0.05 МБ)
  42. Про внесення змін до рішення ІІ позачергової сесії УШ скликання від 04.12.2020 року № 25 «Про створення юридичної особи публічного права – фінансовий відділ виконавчого комітету Ювілейної сільської ради Олешківського району Херсонської області та з (0.05 МБ)
  43. Про внесення змін до рішення ХУ сесії УШ скликання від 23.12.2020 року № 59 « Про перейменування відділу освіти, культури та спорту Ювілейної сільської ради Олешківсько району Херсонської області та затвердження Положення про відділ освіти, куль (0.06 МБ)
  44. Про внесення змін до рішення ХІУ сесії УШ скликання від 19.10.2021 року № 698 «Про внесення змін програми «Розвиток освіти, культури та спорту« виконавчого комітету Ювілейної сільської ради на 2021 рік (0.05 МБ)
  45. Про внесення змін до рішення УІ сесії УШ скликання від 04.03.2021 року № 122 «Про утворення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»виконавчого комітету Ювілейної сільської ради Олешківського району Херсонської області (0.07 МБ)
  46. Про затвердження передавальних актів будівель, споруд та інших товарно-матеріальних цінностей Новомаячківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ювілейної сільської ради до Новомаячківського закладу загальної середньої освіти І (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь